Compunere despre turneul de fotbal (Ian și Kerem)

Am ajuns dimineața la terenurile de fotbal din parcul Herăstrău. Ne-am încălzit puțin schimbând pase și exersându-ne trucurile. Apoi a început primul meci. Acesta a fost împotriva a British School și am câștigat cu scorul 11:0. Ne-am bucurat enorm! Și la al doilea meci am avut succes și am câștigat împotriva a ISB. Pe urmă am mâncat prânzul adus de acasă. Kerem a adus pentru toți copiii prăjitură făcută de el acasă. După ce ne-am adunat forțele am început încălzirea pentru programul de după-masă și am ascultat ultimele sfaturi de la frații noștri mai mari.

Pe urmă a început semifinala. Am jucat împotriva a Avenor și am ieșit din nou câștigători cu scorul 4:0. Un gol din partea lor nu a fost luat în considerare, deoarece mingea a fost atinsă cu mâna.

Ne-am bucurat să jucăm în finală împotriva Școlii Americane în finală. Pentru noi era șansa să câștigăm pocalul. David a șutat către poartă de la distanță, a fost grozav! Am câștigat meciul cu 4:0. Ne-am bucurat enorm să câștigăm în sfârșit un pocal. Ne-au fotografiat și am primit cu toții câte o medalie.