Bine ați venit pe website-ul DSBU www.dsbu.ro (“Website-ul”)! Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții de utilizare a Website-ului.

Prin utilizarea acestui Website, veți găsi informații cu privire la echipa DSBU, activitățile desfășurate, contribuțiile aferente, parteneriate, fotografii de la evenimentele organizate de DSBU sau la care aceasta a participat, precum și unele informații referitoare la programele oferite de către DSBU la nivel de creșă, grădiniță și școală.

De asemenea, prin utilizarea acestui Website se vor putea prelucra date cu caracter personal, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal prelucrate pe Website și Politica de Cookies.

Conținutul și toate celelalte materiale disponibile pe Website, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra operelor de artă, elementelor de grafică, fotografiilor, textelor, clipurilor video și audio, mărcilor și siglelor disponibile pe Website (“Conținutul”) sunt în proprietatea DSBU și/sau partenerilor săi.

DSBU asigură acuratețea Conținutului, dar, în măsura permisă de lege, nu își asumă răspunderea și nu garantează că informațiile conținute pe Website sunt corecte sau complete. De asemenea, DSBU nu garantează pentru lipsa de erori a Website-ului sau că acesta va avea o disponibilitate neîntreruptă.

Este interzisă reproducerea, copierea, adaptarea, reutilizarea, distribuirea, transmiterea, modificarea, publicarea sau efectuarea de opere derivate cu privire la Conținut, în orice fel de modalitate, incluzând scopurile comerciale, dacă nu a fost obținut în prealabil acordul expres, în scris, din partea DSBU. De asemenea, nicio parte din Conținut nu poate fi utilizată pentru orice fel de scopuri ilegale, cum ar fi defăimarea.

Există posibilitatea ca Website-ul să conțină link-uri către alte website-uri care nu sunt proprietatea DSBU. În acest caz, DSBU nu este răspunzătoare pentru conținutul, disponibilitatea și funcționalitatea acestor website-uri și nici pentru eventuala încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală de către aceste website-uri, întrucât DSBU nu este proprietara acestora și nici nu are un control asupra lor. Prin accesarea acestor website-uri, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării acestora și acceptați termenii și condițiile menționate.

Prin utilizarea acestui Website, sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să nu utilizați Website-ul nostru. Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acești termeni și condiții în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a Website-ului în urma postării modificărilor la această declarație înseamnă că acceptați modificările pe care le facem.