Bine ați venit pe pagina Școlii Germane București

Deutsche Schule Bukarest (DSBU) aparține unei rețele de 143 școli germane în străinătate. Acestea funcționeaza sub egida Biroului Școlilor din Străinătate în numele Ministerului Afacerilor Externe german. Absolventele și absolvenții școlii noastre pot studia în Germania, România sau oriunde în lume.

Suntem o școală încă tânără, în care se întâlnesc copii și tineri din România, Germania, Austria, Elveția și multe alte țări. Reunim toate grupele de vârstă sub același acoperiș, de la creșă, grădiniță și școală primară până la liceu, copiii și tinerii învață împreună. Scopul nostru este să îi educăm să fie cetățeni independenți și resonsabili, care să contribuie în mod inteligibil și implicat la proiectarea viitorului.

Printre aceste lucruri pentru noi se numără conviețuirea tolerantă într-o comunitate interculturală, în care toată lumea să se simtă bine-venită și luată în serios.

Mai mult decât atât, se numără și dezvoltarea, mai ales a limbii germane, astfel încât toți elevii noștri să aibă șansa de a absolvi. Fiecare elev contează.

Oferta noastră educațională și pedagogică și tot ceea ce pot descoperi copiii la noi în școală aflați în următoarele pagini. În turul virtual puteți să vă faceți o primă impresie despre sălile de clasă spațioase, moderne și luminoase și despre laboratoarele dotate cu cea mai moderna tehnică.

Vă doresc să descoperiți lucuri interesante pe pagina noastră!

Cu drag a dvs.
Susanna Becker

Ne puteți contacta dacă aveți întrebări, sugestii sau dacă doriți să ne cunoaștem!