Ce au în comun vampirii, pirații și Bibi Blocksberg?

Desigur: au sărbătorit împreună carnavalul la DSBU!

Dis de dimineață ne întâmpinară fețe entuziasmate – și colorate. Clasele școlii primare și profesorii acestora erau pregătite pentru o zi colorată!

Primele două ore au fost petrecute cu activități sub motto-ul Carnaval! împreună cu învățătorii și învățătoarele lor; după micul dejun a devenit cu adevărat interesant – clasele 1-4 au participat la diverse workshop-uri în sălile de clasă! Supravegheați și animați de harnicii noștri învățători s-a dansat, s-a decupat și totul a fost stropit cu acuarele! Sună distractiv, nu?

Pentru a-și putea etala costumele frumoase și ingenioase, după masa de prânz am organizat propria paradă de modă. Am aplaudat până ne-au usturat palmele și am chiuit până am răgușit!

O asemenea distracție crează desigur apetit, iar nu mică le-a fost bucuria, când pe masă au apărut ca prin farmec prăjituri, brioșe, ciocolată, chipsuri și alte bunătăți! După uriașul bufet a mai mers o rundă de joacă afară în soarele călduros de primăvară. Cu siguranță copiii au dormit în acea noapte mulțumiți și adânc!