Într-un spectacol de voință și abilitate sportivă, finalele Campionatului Școlilor Internaționale de Volei Feminin – Categoria Open au fost un moment de bucurie și competitivitate pentru toți cei implicați. Cu echipe precum DSBU, Avenor College, Cambridge School și ISB, întrecerea a fost una ce a captivat atenția tuturor pasionaților de volei din cadrul comunității școlare internaționale.

Gazda acestor evenimente a fost Sala de sport DSBU, un loc emblematic care a oferit o atmosferă perfectă pentru aceste lupte epice. Fanii, compuși din colegi de școală, părinți și cadre didactice, au umplut tribunele cu entuziasm și susținere pentru echipele lor.

Fiecare meci a fost o poveste proprie, cu momente de tensiune și entuziasm.

Finala a fost un adevărat festin pentru iubitorii de volei, cu fiecare echipă luptând cu toată inima pentru a câștiga titlul. Fiecare set a fost un duel epuizant, cu schimburi rapide de mingi și momente de geniu sportiv. În cele din urmă, echipa care și-a adjudecat titlul a fost ISB, cu o performanță remarcabilă și o abordare colectivă solidă.

Cu toate acestea, toate echipele participante merită laude pentru eforturile lor extraordinare și pentru modul în care au reprezentat valorile sportive și spiritul de fair-play. Fiecare jucătoare și antrenor au demonstrat pasiune, dedicare și perseverență, reprezentându-și cu mândrie școlile și comunitățile lor.

În concluzie, finalele Campionatului Școlilor Internaționale de Volei Feminin – Categoria Open – au fost o demonstrație a excelenței sportive și a camaraderiei. Aceste evenimente nu numai că au promovat spiritul competitiv, dar au și adus împreună comunitatea școlară internațională într-un mod memorabil și inspirator.

Clasamentul final:

Locul 1: International School of Bucharest

Locul 2: Cambridge School

Locul 3: Deutsche Schule Bucharest

Locul 4: Avenor College