In perioada 05.07.- 09.07.2021 un grup de 17 copii din grupa noastră pregătitoare a petrecut împreună cu educatoarele/educatorii lor o săptămână de tabără în localitatea Vulcan din Transilvania.

Taberele sunt cele care oferă joc, joacă, distracție și multe altele! Pe lângă o săptămână în care copiii s-au bucurat de joacă sub permanenta noastră supraveghere, tabăra a oferit și o atmosferă ideală pentru dezvoltarea personală a copiilor. Ei au învățat să se descurce fără ajutorul părinților până și în cele mai necunoscute sau dificile circumstanțe. Activitățiile oferite și coordonate de noi, educatoarele și educatorii, au fost menite să ofere pe de-o parte distracție și voie bună și pe de altă parte ele au ascuns întotdeauna sarcini și provocări, pe care copiii le-au rezolvat și le-au dus la îndeplinire cu iscusință și creativitate. Preșcolarii noștri și-au pus în evidență aceste calități atât în cursa din incinta bisericii fortificate cât și în cadrul probelor de la olimpiada de vară.

Printre activitățile din această săptămână enumerăm vizita la Dinopark, la Cetatea Râșnov, la o peșteră și la rezervația de urși.

Toți preșcolarii au obținut certificarea de

  • Cercetătoare/cercetător de dinozauri
  • Domniță/cavaler
  • Speoloagă/speolog
  • Protectoare/protector de animale

Pentru fiecare temă abordată în această săptămână au fost activități creative pentru copii, fie de colorat fie de bricolaj. Serile ni le-am petrecut în cel mai distractiv mod: minidisco, acorduri de chitară, bezele fripte sau diverse provocări sportive. La anul mai mergem o dată!

Dorim să mulțumim gazdelor noastre de la pensiunea Wolkendorf care ne-au încântat atât cu serviciile lor cât și cu mâncarea delicioasă. Picnicul pe care l-am făcut în pădure a fost extraordinar de frumos.