Clasa a 7-a și-a încasat premiul întâi în perioada 08.04.2019 – 12.04.2019 și zburat – la Berlin!

Încă de anul trecut, clasa, împreună cu dirigintele dl. Grigoroiu, a participat la proiectul pentru protejarea mediului al firmei Environ și a predominat peste 20 de școli concurente. În plus față de biletele la concertul lui Smiley, elevii au putut câștiga premiul principal (excursia la Berlin). Costurile pentru zbor, pentru hotel în centrul Berlinului și diverse bilete de intrare au fost acoperite în totalitate!

Din program au făcut parte printre altele: frumoasa grădina zoologică și acvariul; un tur ghidat al orașului cu opriri la toate atracțiile din Berlin (de exemplu: Zidul Berlinului, clădirea Reichstag, Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse, Alexanderplatz, Kaufhaus des Westens); o vizită la înfiorătorul Berlin Dungeon, la minunatul muzeu cu miniaturi Little Big City Berlin, au văzut senzaționala viață maritimă la SEA LIFE și multe altele.

Multe mulțumiri, de asemenea, d-nei Becker, care a însoțit grupul, și d-nei Pop, care și-a deschis cu generozitate ușile casei și a invitat toată clasa la cină!

 

 

Tags: , , , , , , , , ,