Într-o după-amiază însorită și călduroasă a zilei de luni 15.04.2024, a avut loc pe terenul nostru de fotbal sintetic Cupa de Primăvară la Fotbal, un turneu captivant care a atras numeroși spectatori la DSBU. Evenimentul a fost dedicat în mod special clasei de vârstă sub 10 ani, alcătuită din elevi din clasele 2 până la 4, la care au participat șase echipe extrem de motivate ale școlilor internaționale din București.

Echipele care au concurat pentru titlu au fost „Olga Gudin”, American International School of Bucharest, precum și două echipe ale Deutsche Schule Bukarest, „Avenor” și Goethe-Kolleg.

O onoare specială a fost vizita lui Thomas Hitzlsperger, ambasadorul UEFA 2024. Prezența sa a oferit Cupei de Primăvară o dimensiune mai amplă și a demonstrat participanților importanța fotbalului în dezvoltarea tinerilor jucători.

După o serie de jocuri palpitante și meciuri disputate cu înverșunare, câștigătorii au fost desemnați. Locul patru a fost ocupat de echipa Olga Gudin, urmată de Deutsche Schule Bukarest pe locul trei. Echipa Deutsche Schule Bukarest a reușit să se claseze de două ori pe podiumul câștigătorilor, al doilea loc fiind ocupat de a doua lor echipă. Titlul mult dorit al Cupei de Primăvară a fost câștigat în cele din urmă de Goethe-Kolleg, care a ieșit câștigătoare după meciuri finale palpitante.

În total, Cupa de Primăvară la fotbal a fost un mare succes și un exemplu minunat de fair-play și spirit de echipă în sport. Ne bucurăm deja să participăm la alte evenimente captivante de acest gen în viitor.