Într-o explozie de entuziasm și pasiune pentru volei, în prima zi din vacanța de paște, școlile internaționale s-au reunit într-un eveniment spectaculos numit „VAMPIRES BLOCK PARTY 2024”. Organizată de Școala Americană, această competiție a adus împreună opt echipe de la diverse școli internaționale din București, inclusiv echipa de fete U14 DSBU. Atmosfera vibrantă și competiția acerbă au definit această ediție, oferind o experiență memorabilă tuturor participanților și spectatorilor.

Echipa de fete U14 DSBU a strălucit pe teren, evidențiind o combinație de tehnică fină, cooperare și spirit de echipă.

La finalul zilei, cu inimile bătând cu putere, echipa de fete U14 DSBU a reușit să obțină victoria în ultimul meci. Cu toate că nu au ocupat un loc pe podium, fetele au fost aclamate pentru eforturile lor și pentru modul în care au reprezentat școala și comunitatea lor.

Evenimentul „VAMPIRES BLOCK PARTY 2024” nu a fost doar despre volei, ci și despre spiritul competitiv, prietenia între școli și pasiunea pentru sport. În lumina unui astfel de eveniment, este clar că voleiul continuă să unească oamenii într-un spirit de camaraderie și fair-play.