Psihologul școlii noastre stă la dispoziția elevilor, părinților și cadrelor didactice pentru consiliere psihologică în situații dificile, în probleme de educație și educare.

În plus aceasta este responsabilă pentru clarificarea diagnostică a comportamentelor dificile și deficitelor de învățare, pentru a putea stabili dacă este nevoie de măsuri de susținere și promovare pentru copii și tineri. În plus, aceasta concepe și conduce împreună cu pedagogul școlii proiecte de prevenție în clase.

 

Pedagogul Social la DSBU este persoana de contact a elevilor în cazul în care aceștia au întrebări și probleme atât la școală cât și în toate celelalte situații.

Ea mediază între părinți/tutori, elevi și cadre didactice. Printre sarcinile ei ca Pedagog Social se numără printre altele planificarea și conducerea de proiecte de prevenție la clase, ca de ex.: formarea socială la clasa a 5-a împreună cu psihologul școlar, precum și îndrumarea consiliului elevilor. În plus participă la nevoie la cursuri pentru a îmbunătăți procesele interne ale grupei și pentru a asigura o atmosferă bună de studiu. În câteva după-amieze pe săptămână le oferă elevilor cursuri de hiphop.

 

Svenja KIEL

Psiholog școlar

s.kiel@dsbu.ro

Lydia-Deborah KLEMME

Pedagog Social

d.klemme@dsbu.ro

 

Program cu părinții

NumeProgramareOrar
Svenja KIELcu programare prealabilă
Lydia-Deborah KLEMMEcu programare prealabilă